Kenneth Carpentier

Na meer dan 15 jaar ervaring opgedaan te hebben nam Kenneth Carpentier in 2012 de stap om zelf te ondernemen. In de loop der jaren kende het bedrijf een snelle groei, dit mede door de kwalitatieve uitvoering en steeds correcte prijzen. Kenneth Carpentier beschikt over een eigen machinepark en een ervaren team waarmee ze uw project op maat, met een mooie afwerkingsgraad, leveren en plaatsen.

Activiteiten

Vandaag de dag kan u terecht bij Kenneth Carpentier voor zowel binnen- als buitenschrijnwerk (gevelbekleding, parket, deuren, plafonds, wanden, meubels op maat,…). De productie gebeurt in eigen atelier, zodat alles volledig naar wens van de klant wordt gemaakt. Daarnaast is Kenneth Carpentier ook Winsol Premium Partner. Laat u inspireren in hun showroom te Diksmuide.

Showroom

De showroom met bijhorende werkplaats is gevestigd in de Pervijzestraat 72 te Diksmuide. Hier kan u terecht voor meer informatie over zonnewering, aluminium en PVC buitenschrijnwerk, poorten en terrasoverkappingen. Kenneth Carpentier zorgt ervoor dat uw project tot in de puntjes afgewerkt wordt, net zoals u dat voor ogen had.

Wist u trouwens dat Winsol een op-en-top Belgisch bedrijf is met producties in Aalter en Izegem, hierdoor kan Kenneth Carpentier u steeds voorzien met topkwaliteit.

Kenneth Carpentier & Team