Algemene timmer-en schrijwerken

Als u op zoek bent naar een vakman die gespecialiseerd is in algemene schrijnwerken , dan kunt u een beroep doen op Kenneth Carpentier . U kan bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenschrijnwerk (gevelbekleding, parket, deuren, plafonds, wanden, meubels op maat,…). De productie gebeurt in eigen atelier, zodat alles volledig naar wens van de klant kan worden gemaakt. Als premium partner van Winsol beschikken wij ook over een eigen showroom om u te inspireren.

BINNENSCHRIJNWERK – BUITENSCHRIJNWERK

Ramen en deuren

Ramen en deuren bepalen de look van je woning en geven je huis een volledig nieuw gezicht. Kenneth Carpentier maakt absolute topkwaliteit op maat. Dankzij het isolerende effect van onze ramen en deuren bespaar je ook nog eens op je energiefactuur. Uw ramen en deuren zijn extra veilig en houden ongewenste bezoekers buiten.

Aluminium ramen en deuren | PVC ramen en deuren | Vliegramen | Sierluiken | Schuiframen in aluminium of PVC

Garagepoorten

Je bent op zoek naar een degelijke afsluiting voor jouw garage, fietsenstalling of berging? De afsluiting moet horizontaal of verticaal kunnen sluiten en dit liefst allemaal automatisch? Dan zijn de onze garagepoorten ongetwijfeld iets voor jou. Winsol garagepoorten zijn extraveilig en houden ongewenste bezoekers buiten.

Sectionale garagepoorten | Sectionale schuifpoorten | Garage rolluiken

Zonwering

Zoek je een manier om van jouw terras, huis of tuin de aangenaamste en gezelligste plaats te maken? Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. Wij bieden u verschillende oplossingen aan. Zo kan je kiezen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Als je liever geen steunpalen in jouw tuin hebt dan kan je misschien beter gaan voor knikarmschermen. Een knikarmscherm is discreet bevestigd aan de muur.

Zonneschermen | Screens | Verandazonnewering


Terrasoverkapping

Wil je wegdromen in een heerlijk stuk schaduw tijdens een brandende zon? Vermijd je liever een stevige wind? Of hou je het hoofd liever droog wanneer je op jouw terras geniet van een drankje? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing.

 

Rolluiken

Met rolluiken kan je de hele dag door genieten hoe jij dat wilt. Liever gedempt licht in je woonkamer tijdens een zonovergoten dag? Of slaap je graag in de volledige duisternis? Met rolluiken kies je zelf hoeveel licht je in je woning toelaat door de rolluiken op de gewenste hoogte neer te laten. Winsol rolluiken zijn extraveilig en houden ongewenste bezoekers buiten.

Inbouwrolluiken | Voorzetluiken | Opbouwrolluiken


Winsol Premium Partner

Als Winsol Premium Partner hebben we bij Kenneth Carpentier maar één doel, je huis klaar maken voor de toekomst. Dit begint bij het zoeken van oplossingen die jou een maximaal comfort bezorgen en van jouw huis een energiebewuste omgeving maken. Voor het behalen van een maximaal comfort werken we steeds met kwalitatieve producten die niet alleen het oog strelen maar ook een leven lang meegaan. Wij dagen we onszelf steeds opnieuw uit in de zoektocht naar vernieuwende oplossingen. We stellen jouw comfort steeds voorop en weten iedere uitdaging succesvol aan te pakken. Dit hebben we de afgelopen jaren met ons team elke dag bewezen.

Contacteer ons nu

U heeft nog bijkomende vragen? U wenst Kenneth Carpentier te contacteren? Laat dan hier uw gegevens na, we proberen u zo spoedig mogelijk te contacteren. We danken u alvast voor uw interesse in onze diensten en hopen elkaar binnenkort te ontmoeten

    Kenneth Carpentier verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil,
    volstaat een mail.
    U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres
    van info@kennethcarpentier.be . Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit